Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2010 14:13 - Обзавеждане на кухня, уреди и аксесоари - Тенденции
Автор: molida Категория: Новини   
Прочетен: 2518 Коментари: 0 Гласове:
3



Новостите през 2010 година, при кухненското обзавеждане, уреди и аксесоари, следват еко тренденциите, в съчетание с минималистичен, модерен и ергономичен дизайн.

Разбира с
е кухнята като центърът на дома, и през тази година продължава да е една от водещите тенднции, но това което буди интерес, всред производителите, като нова тенденция за тази година, е еко идеята съчетана с елегантен и ергономичен дизайн на мебелите, атрактивните уреди и аксесоари.

Тук сме ви подбрали 10-модерни и нови предложения от световните производители на кухненското обзавеждане и кухненските аксесоари.

1. Кухненски остров - мивка

image


Нов и атрактивен продукт на Kholer - kohler.ca, изработен от рециклирани материали.

Предимствата на този кухненският остров мивка са, че концентрира на едно място зоната за съхранение, зоната за обработка и зоната за миене на хранителните продукти В хода на приготвяне на храната, хранителните продукти са на една ръка разстояние, което спестява време и енергия. Този остров е удобен работен плот, е изключително лесен за почистване, тъй като мивката и плота са едно цяло, без фуги събиращи хранителни оптадъци, затрудняващи поддръжката и почистването. Поради факта, че кухненският остров е изработен от неръждаема стомана и чугун, устойчивостта му не подлежи на съмнение.

2. Еко кухненски шкафове

image



Новата еко линия кухни EVO на Aya Kitchens, залага изцяло на използването на рециклирани еко материали, без вредни примеси. Изистен и модерен дизайн, който се подчинява на еко идеята. ayakitchens.com

3. Елегантен уред за пречистване на водата


image


С този елегантен уред за пречистване на водата от Aquaovo, се наслаждавате на кристално чиста вода.

Водата се прецежда през четири филтъра намиращи се в яйцевидният резервоар. Уреда е изработен изяло от рециклирани еко материали: керамика, стъкло и естествени материали, които поддържат водата винаги хладна и чиста. aquaovo.com

4. Топла храна под прикритие

image


Тези чекмеджета от неръждаема стомана от Wolf съхраняват топлината на храната продължително време. Тенденция, която набира все повече популяритет. Колкото до това, дали е практична, вие решавате сами.

5. Кухненски аспиратор, като декорация

image


Системите за вентилация и аспирация в кухнята са повече от нужда. С напълно трансформираният си дизйан, те се проектират, вече и като аксесоар в интериора на всяка кухня. Новият модел аспиратори на Jenn-Air’s е компактен и работи изключително тихо. Автоматичният стъклен панел, безшумно издърпва дим, миризми и пара, а в допълнение към това, трябва да обележим елегантният и фин дизайн. jenn-air.ca Елегантен кухненски Аспиратор Crystaот FRANKE

6. Съдомиялна машина, почистваща с пара

image

Новите съдомиялни мешини от GE поддържат опция за предварително почистване на съдовете с пара, което спестява нуждата от предварителното им изплакване. Използваният препарат за измиване на съдовете се дозира автоматично, според обема и тежестта на съдовете, тяхната замърсеност, както и твърдостта на водата. Бързо, лесно и спестяващо разходите.

7. Гланцирани повърхности и енергоспестяващо осветление

image


Тагове:   обзавеждане,   кухня,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930