Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2009 22:41 - Как да си направим евтина коледна украса?
Автор: molida Категория: Новини   
Прочетен: 870 Коментари: 0 Гласове:
3



Много хора по празниците се питат как да си направят евтини и ефектни коледни играчки, без да дават много пари за тях. Отговорът потърси Кристина Владимирова.

Камен Томов е управител на магазин, в който се продават "части" за коледни играчки. Казва, че тази година интересът към играчките тип "направи си сам" е доста по-голям в сравнение с миналата година.

"Хората започват все по-често да си правят играчките вкъщи, вместо да си купуват готови топки и гирлянди и пластмасови елхички", каза той.

Камен обяснява, че да си направиш играчките сам освен по-забавно е и доста по-евтино. Една играчка например струва лев и 20.

"Значи това е топка стиропор, но не е рисувана - малко хора могат да рисуват по този начин. Направено е със салфетна техника - мажете топката с лепило, изрязвате мотивите, мажете отгоре и готово", показа Камен.

Голям хит в магазина са дървените играчки и тези от седеф. Освен, че са ефектни, цената им също е доста атрактивна - по-малко от левче.

Можем ли обаче да украсим елхата си и с още по-малко пари? Според интериорния дизайнер Диана Лазарова - може. Стига да имаш 10 лева и фантазия за милиони.  

И още - в никакъв случай не изхвърляйте изгорелите крушки. 

"Тя е купена по принцип зелена и отгоре са сложени няколко снежинки - с бял и сребърен лак, отгоре е сложена опаковъчна хартия и малко пуканки", показа тя.  

Диана ни показа и друг начин, по който изгорялата крушка може да стане украса за коледната елха. Това, което трябва да направим е да я увием в ефектна хартия, да я завържем с конец, по желание да сложим старо мънисто и готово!



Тагове:   украса,   как,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930